Totalul afișărilor de pagină

17.03.2010

Expozitia Nikonistilor - lucrarea mea




Vineri, 12 martie, incepand cu ora 18:30, etajul intai al Salii Dalles a devenit neincapator pentru vizitatorii care au participat la vernisajul Expozitiei Nikonistilor. Acest prim eveniment important organizat de catre Nikon in Romania in 2010, a strans laolalta atat fotografi celebri, unii dintre ei fiind si membrii in juriul concursului "Se cauta fotografia lunii", cat si entuziasti uniti de aceeasi dragoste pentru aparatele foto Nikon si pentru fotografie in general.

A fost un prilej foarte bun de a reintalni membrii marcanti ai comunitatii nikonistilor si de a cunoaste oameni care s-au facut remarcati pe forum sau care au fost mentionati in diferitele etape ale concursului "Se cauta fotografia lunii".

Evenimentul a fost deschis de un scurt discurs din partea reprezentantilor Nikon si ai Epson, realizatorii expozitiei. Acestia au subliniat importanta unor astfel de evenimente care sa incurajeze tinerii fotografi si sa le rasplateasca talentul. Pentru majoritatea expozantilor acesta a fost primul prilej de a prezenta lucrari personale in cadrul unei expozitii de o asemenea anvergura. Amplasarea expozitiei in acelasi cadru ca si cunoscutul targ de carte Kilipirim a fost aleasa tocmai pentru a oferi sansa fotografiilor de a fi cat mai vizionate de catre iubitorii de frumos.

Participantii la vernisaj au primit la final cate un calendar Nikon 2010 si brosura de prezentare a expozitiei, care cuprinde toate cele 50 de lucrari expuse.

Expozitia poate fi vizitata in fiecare zi, intre orele 10-20, pana duminica, 21 martie 2010. Va asteptam!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu